Пошуковий запит: (<.>A=Туринський В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Задорожній А. А. Тенденції розвитку племінного птахівництва [Електронний ресурс] / А. А. Задорожній, В. М. Туринський // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2012_2_4
|
2. |
Ібатуллін І. І. Стан і шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України [Електронний ресурс] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський // Економіка АПК. - 2014. - № 3. - С. 13-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2014_3_4
|
3. |
Громова Т. Я. Технологічні рішення щодо перспективних напрямів використання козиного молока [Електронний ресурс] / Т. Я. Громова, А. А. Крохальова, В. М. Туринський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 114-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_17
|
4. |
Туринський В. М. Особливості заводського типу овець ТОВ "Шаролезька вівця" [Електронний ресурс] / В. М. Туринський, В. І. Похил, О. М. Похил // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 190. - С. 309-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2013_190_55
|
5. |
Туринський В. М. Важливі питання розвитку галузі бджільництва [Електронний ресурс] / В. М. Туринський, Л. О. Адамчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 190-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_31
|
6. |
Ібатуллін І. І. Стан та шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України [Електронний ресурс] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 30-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_6
|
7. |
Дзіцюк В. В. Дослідження каріотипу овець (Оvis aries) [Електронний ресурс] / В. В. Дзіцюк, В. М. Туринський // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_4_10
|
8. |
Туринський В. М. Гістогенез дермальних структур новостворених генотипів [Електронний ресурс] / В. М. Туринський, В. І. Похил, О. В. Лінський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - Вип. 271. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2017_271_24
|
9. |
Польська П. І. Перша вітчизняна асканійська м’ясо-вовнова порода овець [Електронний ресурс] / П. І. Польська, В. М. Туринський, Г. П. Калащук, Л. П. Шаламай // Розведення і генетика тварин. - 2002. - Вип. 36. - С. 145-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2002_36_105
|
10. |
Туринський В. М. Стан та тенденції розвитку конкурентоздатного вівчарства в Україні [Електронний ресурс] / В. М. Туринський, К. С. Богданова, Н. В. Богданова // Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН. - 2020. - № 124. - С. 203-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2020_124_24
|
11. |
Помітун І. А. Продуктивність і відтворна здатність овець таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи за різних методів розведення в умовах цілорічного стійлового утримання [Електронний ресурс] / І. А. Помітун, Н. О. Косова, І. В. Корх, Н. В. Бойко, Л. І. Помітун, В. М. Туринський, Н. В. Богданова // Науково-технічний бюлетень Інституту тваринництва НААН. - 2021. - № 126. - С. 99-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2021_126_13
|